Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Agenda

Kennismaking Natuurcoaching op Opleidingendag BVGZ

05 oktober 2018 Utrecht
gratis

PROEVERIJ INTUITIEVE NATUURCOACHING
op Opleidingendag BVGZ

 

Op vrijdag 5 oktober organiseert de Beroeps Vereniging Groene Zorg (BVGZ) een Opleidingendag waarbij meerdere aanbieders op het gebied van Groene Zorg hun opleidingsaanbod presenteren. Ook Spiegeling geeft acte de presence, naast een aantal andere groene collega's, waaronder tuintherapeuten, wandelcoaches en collega natuurcoaches.

Per aanbieder is er zo'n half uur de tijd om iets te vertellen cq te laten ervaren van ieders aanbod en kun je GRATIS kennismaken met de visie en werkwijze van Spiegeling ten aanzien van de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching die op zaterdag 24 november van start gaat.

De Opleiding van Spiegeling is bedoeld is voor mensen die met mensen werken en graag willen leren hoe ze hun cliënten kunnen begeleiden in én met de natuur.
De nadruk in het aanbod en de werkwijze van Spiegeling ligt op  een intuïtieve manier van coachen waarbij de 3 C's: Contact, Communicatie en Co-creatie met de natuur de belangrijke peilers zijn. Ook is er in het aanbod van Spiegeling ruimte voor creatieve verwerking.

Het Opleidingsprogramma beslaat 8 maandelijkse lesdagen en loopt door tot september 2019, zie: agenda/opleiding-intuitieve-natuurcoaching
 

Zie voor meer informatie over deze dag en voor aanmelding: www.groene-zorg.nl Het belooft een boeiende en afwisselende dag te worden!

 


Natuurcoaching: vakgebied in BLOEI !!

naar boven

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230