Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Agenda

Proeverij/introductieworkshop Natuurcoaching

14 september 2018 De Bilt
25,00 kennismakings tarief, dit bedrag is excl btw en incl koffie/thee bij de kennismaking en wordt verrekend als je besluit de Opleiding te volgen

PROEVERIJ INTRODUCTIEWORKSHOP NATUURCOACHING
op vrijdag 14 september

 

* ben je graag buiten en in beweging en kom je graag in contact met gelijkgestemden? 

* houd je van de natuur en wil je wel eens ervaren wat coachen in én met de natuur inhoudt?

* ben je benieuwd wat de natuur jou intuïtief kan aanreiken aan antwoorden en inzichten?

* wil je ontdekken wat 'spiegelen aan de natuur' inhoudt volgens de visie en intuïtieve werkwijze van Spiegeling?

* ben je een coachende professional en overweeg je om aan de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching deel te nemen om ook natuurcoach te worden en te werken vanuit je HART?

 

Dan is de Proeverij Natuurcoaching voor jou hiervoor een uitgelezen mogelijkheid!
 Proeverij op landgoed Beerschoten, De Bilt

 

Je maakt kennis met de algemene basis van natuurcoaching en hoe synchroniciteit hierin een belangrijke rol speelt. Je leert en ervaart aan den lijve hoe je de spiegelwerking van de natuur ook op een intuïtieve manier kunt inzetten in begeleiding van mensen met een coachvraag. Je oefent in tweetallen met een natuurcoachingsopdracht en proeft aan het coachen in en met de natuur. Je gaat naar huis met bijzondere ervaringen en inzichten die de natuur je als vanzelf aanreikt!

Het is een vrijblijvende kennismakings workshop die je eenmalig kunt volgen en evens een ideale gelegenheid om te verkennen of je de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching bij Spiegeling wilt volgen. Als je hierna besluit om deel te nemen aan de eerstvolgende Opleiding die op 24 november van start gaat, wordt het betaalde workshopbedrag verrekend.


Locatie en begeleiding

De Proeverij vindt plaats in het bos van Landgoed Beerschoten in de Bilt. We verzamelen om 13.00 uur in de lounge van de Biltsche Hoek voor een creatieve kennismaking inclusief (gratis )koffie/thee, waarna we het bos ingaan. De eindtijd is rond 17.00 uur.  Ook bij één persoon gaat de kennismakings worskhop door!

De begeleiding ligt bij Mirjam Bossink van Spiegeling (06.423 65 144)
Opgave gaat op volgorde van aanmelding en betaling: info@spiegeling.net

 
Zie voor meer informatie:  proeverij-natuurcoaching

NB.
In de digitale uitvoering van het Tijdschrift voor Coaching staat een mooi verslag met foto's van een deelnemer aan de Proeverij in januari 2014; dit is te lezen op:  www.tvc.nl/nl/proeverij/geproefd-natuurcoaching

naar boven

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230