Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Agenda

Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur

15 november 2019 De Bilt
De datum van de volgende Proeverij is op vrijdag 12 april
10,00 - 14.00 uur
€39,00 exclusief btw en inclusief koffie/thee bij de kennismaking; inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en ontvangen betaling

PROEVERIJ: intuitief kennismaken met de spiegel van de natuur
op vrijdag 14 juni

 

* Ben je graag buiten en in beweging en kom je graag in contact met gelijkgestemden? 

* Wil je ontdekken wat 'spiegelen aan de natuur' inhoudt ?

* Ben je benieuwd naar wat de natuur jou intuïtief kan aanreiken aan antwoorden en inzichten?

Je hoeft geen specifieke vraag te hebben want de natuur spiegelt altijd, vergelijk het met t trekken van een tarotkaart!


Tijdens de Proeverij ervaar je hoe de natuur je spiegelt en je als vanzelf dichter bij je Eigen Natuur brengt, daar waar alle antwoorden en inzichten te vinden zijn.
Door te spiegelen aan de natuur maak je op een intuïtieve manier contact met je Eigen natuurlijke Wijsheid. Die hebben we allemaal, maar vaak zijn we verleerd hier contact mee te maken of ernaar te luisteren. Contact met de natuur buiten je, verdiept het contact met de natuur in je.

Intuïtieve Natuurcoaching laat je ervaren hoe je via de spiegel van de natuur om je heen op een natuurlijke en vanzelfsprekende manier meer over je Zelf te weten komt, wat je helpt in je procesgang door het leven en het zetten van (nieuwe) stappen.
Je komt letterlijk én figuurlijk in beweging. Doe mee en laat je verrassen door wat de natuur je aanreikt.
 

Je gaat gegarandeerd naar huis met bijzondere ervaringen en inzichten die je leven verrijken en je weer een belangrijke stap verder brengen op jóuw unieke levenspad!
 

Mocht dit smaken naar méér, dan zijn er  verschillende vervolgmogelijkheden bespreekbaar...


Ervaring Esther: 

De Proeverij van Spiegeling was voor mij een hele betekenisvolle middag. Niet gedacht dat je zo gemakkelijk met zo veel waardevol materiaal weer naar huis kunt gaan. Ik heb echt in de spiegel gekeken, waarbij de begeleiding van Mirjam heel ondersteunend is door de vragen die ze stelt en weer aan je terugspiegelt. Je gaat met veel onverwachte inzichten en ontdekkingen weer naar huis,, die voor eenieder weer anders zijn. Een aanrader!


 

Locatie en begeleiding

De Proeverij vindt plaats in het bos van Landgoed Beerschoten in De Bilt. We verzamelen om 10.00 uur bij de Biltsche Hoek voor een creatieve kennismaking inclusief koffie/thee, waarna we het bos ingaan. De eindtijd is rond 14.00 uur. 

Kosten €39 exclusief btw en inclusief koffie/thee bij de kennismaking.


De begeleiding ligt bij Mirjam Bossink van Spiegeling (06.423 65 144)
Opgave gaat op volgorde van aanmelding en betaling: info@spiegeling.net

 

Er is plaats voor 8 deelnemers, het minimum aantal is 2.

 
Zie voor meer informatie: proeverij-natuurcoaching en voor reakties van deelnemers aan de aktiviteiten van Spiegeling: reakties

NB.
In de digitale uitvoering van het Tijdschrift voor Coaching staat een mooi verslag met foto's van een deelnemer aan de Proeverij in januari 2014; dit is te lezen op:  
www.tvc.nl/nl/proeverij/geproefd-natuurcoaching

naar boven

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230