Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Agenda

LENTE Stiltewandeling

19 maart 2017 4836 BH Breda
zondag 18 juni, 17 september, 17 december 2017 €15,00 incl koffie/thee bij de kennismaking

LENTE STILTEWANDELING


In 2017 houdt Spiegeling in het Bredase Mastbos 4 Seizoens Siltewandelingen waarin we - letterlijk en figuurlijk - stilstaan bij de energie van het desbetreffende jaarmoment: Lente, Zomer, Herfst, Winter.

Na de winterperiode van inkeer is het nu tijd om weer naar buiten te komen. In de natuur vindt er tijdens de winterperiode allerlei onzichtbare aktiviteit plaats diep verscholen in de aarde, zaadjes die in de lente zichtbaar boven de grond willen komen.
Tijdens deze Lente Stiltewandeling onderzoeken we hoe dit in onszelf en in ons eigen leven aan de orde is: wat er in ons 'geboren' wil worden om mee naar buiten te treden, de wereld in. We ons laten hierbij spiegelen door de natuur om ons heen.

De natuur is immers een prachtige spiegel waaraan je veel wijsheid kunt ontlenen. Antwoorden en inzichten vallen je spontaan toe als je daar oog voor hebt én er de rust voor neemt. De STILTE van de natuur helpt je om eveneens de stilte in jezelf te ervaren, dé plek waar alle wijsheid te vinden is. De natuur ís en nodigt jou ook uit om gewoon te ZIJN, te zijn met alles wat er is.
 

Door een Stiltewandeling aan den lijve te ervaren, zul je ontdekken dat er nieuwe inzichten en ontdekkingen ten aanzien van jezelf en je eigen leven spontaan bij je boven kunnen komen. Doe mee en laat je verrassen!

Zie ook: stiltewandelingen
 

Praktische informatie voor de Stiltewandeling in Breda:

Verzamelen om 11.00 uur in Huize den Deijl.
De eindtijd is rond 14.00 uur. De kosten zijn €15,00 per persoon inclusief koffie/thee bij de kennismaking om 11 uur in Huize den Deijl.
DeStiltewandeling wordt begeleid door Mirjam Bossink.
 

Aanmelding vooraf is noodzakelijk en kan door een mailtje te sturen naar info@spiegeling.net
Voor nadere informatie kun je bellen naar 06.423 65 144.


NOTABENE: DE VOLGENDE STILTEWANDELINGEN ZIJN OP:

Zondag 18 juni, (Mid)Zomer

Zondag 17 september, Herfst

Zondag 17 december, (Mid)Winter

 

 


 

  

naar boven

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230